Domů » zpravodajství Hej, Občané!, z.s. » ze světa » Vedení NATO vyhostilo 7 ruských diplomatů z ruské mise při NATO.

Vedení NATO vyhostilo 7 ruských diplomatů z ruské mise při NATO.

Bře 27, 2018
2412 přečtení

Je vtipné, jak se dnes vedení NATO hrdě prsilo, že vyhostilo 7 ruských diplomatů z ruské mise při NATO.

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg Foto: Flickr odkaz licence CC (BY-NC-ND)

NATO asi zapomnělo proč tato mise vznikla, ne opravdu neměla usnadnit Rusku spionážní činnost. Tato mise byla reciproční a měla snížit napětí mezi NATO a Ruskem a umožněním „spionáže“ zvýšit důvěru mezi stranami, které povede ke snížení výdajů na zbrojení a pravděpodobnosti vojenského střetu.
Takže co se fakticky tímto krokem podaří, sníží se vzájemná informovanost, to povede k nedůvěře a ke strachu a to zas ke zvýšení výdajů na zbrojení, které ale nepovedou ke zvýšení „pocitové“ bezpečnosti, ale naopak povedou ke strachu z globální války.
Následně bude vyhlášen stav „národního“ ohrožení, který povede k snížení občanských svobod a k návratu ke „starým pořádkům“ až k totalitě.
Samozřejmě ke totálnímu snížení nebezpečí plynoucího z existence Ruska, může vést jen jeho anihilace, pokud jsme se rozhodli pro válku s Ruskem a likvidaci tohoto nebezpečí plynoucího z jeho existence, mělo by vedení NATO informovat své členy a občany o vojenské i ekonomické připravenosti k takovému střetu, jeho rizicích a pravděpodobnosti úspěchu tedy úspěšné anihilace Ruska