Domů » zpravodajství Hej, Občané!, z.s. » ze světa » Německo » Co je pro imigranta není pro našince, Facebooku, se „jak mít sex“ pro imigranty nelíbí.

Co je pro imigranta není pro našince, Facebooku, se „jak mít sex“ pro imigranty nelíbí.

Hodnocení uživatelů: 0.0 (0 hlasů)
Posílám

Budí web „jak mít sex“ pro imigranty, pohoršení nebo pomáhá?
Co je pro imigranta není pro našince.

Nevěděla jsem, jestli se mám smát nebo brečet.
Spolkové centrum pro zdravotní osvětu v Německu spustilo web „Zanzu.de – mé tělo ve slovech a obrazech“, které mimo jiné imigranty prostřednictvím názorných návodů a ilustrací učí, jak správně masturbovat (držet a hýbat rukou dopředu a dozadu) a jak mít dobrovolný sex. Dále je učí různé základní hygienické návyky, které umí každé dítě ve školce, jak má vypadat první sex a různé sexuální polohy. Nevěřila bych, že inženýři a lékaři, kteří k nám proudí, aby nás obohatili, tohle neznají? A s jejich fertilitou, možná by mohli něco přiučit nás, např. jak zvýšit porodnost. To je samozřejmě nadsázka. Nevěřím, že zvýšení porodnosti je samospasitelné, nikde není psáno, kolik nás musí být a planeta je dostatečně přelidněná.
Kvůli tomuto příspěvku nám, redaktorům i komunitě Hej, Občané!, byl zablokován facebook, přestože veškeré ilustrace a text byly převzaty z oficiálního webu pro imigranty, který je komukoliv volně přístupný.
My to zkrátka asi číst nemůžeme, imigranti ano.!
Myslím si, že naši příchozí nezvaní hosté z nás musí mít neskutečnou legraci, a žasnout nad naší hloupostí, pokud si tento web prohlédnou.

Petra Bártová
Hej, Občané!, z.s.
www.hejobcane.cz
https://www.facebook.com/hejobcane/
https://www.facebook.com/groups/hejobcane
Zdroj: web Zanzu.de, časopis EURO