Domů » zpravodajství Hej, Občané!, z.s. » z domova » Proč se chceme ozvat, proč chceme aby nás bylo slyšet?

Proč se chceme ozvat, proč chceme aby nás bylo slyšet?

Bře 4, 2018
1519 přečtení

Věříme,že o klíčových otázkách mají právo občané rozhodovat v referendu a také požadovat jeho vypsání
Věříme, že slovo vlast a český stát není prázdným pojmem ani žádným přežitkem jak někteří tvrdí. Ctíme odkaz předků, kteří za naši vlast bojovali a prolili svoji krev, budovali ji, abychom my, jejich děti, zde mohli žít. Nechceme aby zde žila jen bezejmenná břečka bez tradic a kořenů, nechceme aby se Česko stalo pouhým zeměpisným pojmem a pár přeživších skončilo v rezervacích či skanzenech, podobně jako se to dříve už stalo severoamerickým indiánům.
Nechceme se dále podílet na neschopné a byrokratické struktuře EU a poslouchat od reality odtržené vládce, jejichž jediným zájmem je prospěch vlastní a nadnárodních korporací, kterým dali moc větší než státům a lidem.
Nechceme se také dále podílet na NATO, které se místo obrany svých členů, nechajíc je napospas, se věnuje rozvracení států všude po světě, zanechává po sobě rozvrat a chaos a přivádí nás do nebezpečí a vrhá na nás stín spoluviny.
České Republika nikdy nikoho nenapadla, neměla kolonie ani jednotky SS. Naopak právě my jsme se stali jejich obětmi, kdy nás v Mnichově v roce 1938, bez skrupulí zradili a předhodili Hitlerovi jako kus masa, v naději, že mu to bude stačit nebo že jim to umožní získat čas a zachránit si vlastní kůži a nasměrovat jeho pozornost na východ.
My se nemáme za co stydět, ať se stydí oni.
Nechceme už být druhořadými, tolerovanými občany EU, pokud jsme poslušní a držíme hubu a krok a ochotně se podřizujeme jejich příkazům a v okamžiku kdy nesouhlasíme s nesmysly, nám vnucovanými hrstkou patolízalů, se opět stát opovrhovanými občany z východu či ex. komunistických státu nebo dětmi, které je třeba vychovávat tresty a cukrátky.
Urážející pohled a názory na nás, které si dříve politici EU a především z Německa a Francie jen mysleli, dnes oficiálně zaznívají a jsou slyšet. A nejen to, jsou navrhovány konkrétní tresty za naši neposlušnost, zatím v podobě finančních sankcí.
Co bude následovat? Nasadí nám okovy a náhubky?
Již dnes jsme za svůj postoj a názory trestáni a pro zajištění jejich moci, byl spuštěn hrůzný projekt sociálního inženýrství v podobě vyvolání přistěhovatelské vlny miliónů nových občanů EU, kteří mají být vděční a poslušný a také ochotni s námi kdykoliv zatočit.
Média včetně veřejnoprávní ČT a Rozhlasu spustili kampaň vymývání mozků, která se nezastaví před žádnou lží a desinformací, jejím cílem i nástrojem jsou dokonce děti a situace je zcela srovnatelná s dobou minulou.
Normální lidé s racionálním uvažováním dostávají nálepku bláznů, chudáků i darebáků, ti co likvidují naši vlast jsou naopak oslovováni.
Po vlně kritiky našeho prezidenta Zemana, se zatím vrcholem pokrytectví zaprodaných politiků se službách světovládců a ne lidí, stala kritika postupu Maďarska a premiéra Orbána, za dodržování jejich vlastních zákonů. Maďarsko se naprosto v souladu s pravidly Shengenu i zákony EU a hlavně s logikou našeho přežití, pustilo do boje s invazí nelegálních přistěhovalců, která zaplavuje Evropu. Po kritice a obviňování premiéra Orbána, přišli na řadu i návrhy sankcí a další vyhrožování. My považujeme premiéra Orbána za statečného a odhodlaného muže, bránícího zájmy Maďarska i Evropy. Přáli bychom si a požadujeme, aby naše vláda byla také taková a postupovala stejně. Prezident Orbán, Maďarsko a tisíce mužů i žen v uniformě na hranicích, bránících Evropu, si zaslouží náš dík a pochvalu.
Sdílejte, pozvěte přátelé a hlavně přijďte!
Už je toho opravdu dost, musí nás být slyšet!
moje 3 roky stará pozvánka na na demonstraci
mohu podepsat i dnes