Domů » zpravodajství Hej, Občané!, z.s. » Praha » Na Hradě sedí „podivný“ prezident, říká ukrajinská režisérka filmu „Čeští přátelé Kremlu“

Na Hradě sedí „podivný“ prezident, říká ukrajinská režisérka filmu „Čeští přátelé Kremlu“

Bře 31, 2016
Publikoval:
1589 přečtení
Hodnocení uživatelů: 0.0 (0 hlasů)
Posílám

Na Hradě sedí „podivný“ prezident, znělo z úst ukrajinské autorky filmu „Čeští přátele Kremlu“ na půdě Univerzity Karlovy při prezentaci tohoto filmu, který si klade za úkol udělat z prezidenta Zemana v očích diváka „loutku“ Kremlu či prezidenta Putina.
Autorka, držitelka stipendia Václava Havla, také bezelstně poděkovala ČT a jejím pracovníkům za pomoc při tvorbě filmu, poskytnutí archivních materiálu, střihu a ozvučení, bezva, za peníze konsecionářů v boji proti prezidentovi?!
Musím říci, že jsme blbci opravdu k pohledání abychom nechali urážet našeho prezidenta, cizím státním občanem, na půdě naší nejstarší univerzity a za naše peníze to se opravdu asi hned tak nevidí.
Aby si Ukrajina brala do huby rok 1968 je vrchol pokrytectví, v roce 1968 nás napadl SSSR, kterého byla Ukrajina a Ukrajinci součástí, těžko se mohou zbavit odpovědnosti, včetně toho že si klidně můžeme říci, kdo v Moskvě vládnul Brežněv Ukrajinec, který se do útoku nijak extra nehnal, ale honili ho satelitní přisluhovači SSSR, kterým hořela prdel.
Jinak film spekulace, manipulace a vaření z vody, opravdu si může s totalitními tvůrci podat ruku.
link na film ENG „Czech Kremlin Friends“ verze: https://www.youtube.com/watch?v=hywekvoHzA0
link na film RUS verze: „Čestí přátelé Kremlu“ https://www.youtube.com/watch?v=l82fna7MDVI
Žarko Jovanovič
Hej, Občané!, z.s.
www.hejobcane.cz
https://www.facebook.com/hejobcane/
https://www.facebook.com/groups/hejobcane