Domů » zpravodajství Hej, Občané!, z.s. » Praha » Na Národní třídu se chystá až 17 tisíc lidí.

Na Národní třídu se chystá až 17 tisíc lidí.

Bře 3, 2018
1495 přečtení

Na Národní třídu se chystá až 17 tisíc lidí, píše Forum24. Jdou protestovat proti Ondráčkovi.

Současný poslanec za KSČM Zdeněk Ondráček v roce 1989 | printscreen Česká televize

Většina dnešních pravdoláskařů a eurohujerů s komunisty za totality spolupracovala, pokud ji tedy vůbec zažili, a nejen to, v roce 1989 s totalitními komunisty a prospěcháři opět spolupracovali, tentokrát na formálním předání moci, výměnou za imunitu a volnou ruku v hospodářské oblasti, kde si mohli uplatnit za totality získané peníze, informace i styky. Následně jim umožnili se rozptýlit do stran, které se dnes hrdě nazývají „demokratické“.
Ted´ mají pravdoláskaři tu drzost používat „totalitní“ evidenci Stb proti svým oponentům, evidenci, ze které je veřejné jen to co se hodí do karet, zbytek byl bud včas zlikvidován nebo ho ti „správní“ mají uloženou v trezoru proti svým oponentům, najednou je tato evidence čistá a průkazná, je jedno kdo ji vedl, jak byla získána, hlavně že poslouží „správnému“ záměru.
V pondělí se chystá protest proti zvolení Zdeňka Ondráčka do čela parlamentního výboru pro kontrolu bezpečnostních služeb.
Nikdy jsem nic neslyšel o jeho práci za posledních skoro 30 let od roku 1989, co melou furt dokola a ČT ochotně vysílá je rozhovor, když byl studentem policejní školy a nebylo u ještě ani 20 let, za který si vysloužil pojmenování „mlátička“, tolik k „vyváženosti“ zpravodajství ČT.
Pokud „demokratický“ systém nechal někoho ve svých službách skoro 30 let pracovat a nenalezl sílu se obejít bez něj a naopak do svých struktur zapojit ty co 30 za totality neměli s demokracií nic společného, mohou aktivisté kteří za něj bojují jedině dlouho mlčet. 

Žarko Jovanovič