Domů » zpravodajství Hej, Občané!, z.s. » Praha » Boj s Putinovi agenty po Havlovsku

Boj s Putinovi agenty po Havlovsku

Bře 17, 2016
Publikoval:
1556 přečtení
Hodnocení uživatelů: 0.0 (0 hlasů)
Posílám

propaganda nebo absurdní divadlo v knihovně V. Havla?
Hej, Občané byli u toho, jednalo se křest knihy spisovatele Kundry „Putinovi agenti“ a besedu téma jak s nimi zatočit.
V publiku bylo něco přes 100 zastydlých bojovníků proti komunismu a SSSR, které doplňovaly skupinky stážistů a stážistek, pracovníci ambasády Ruska, Putinovi agenti z řad občanů a možná i nějaký skutečný agent, kterého se nám však nepodařilo identifikovat. Atmosféra se setkání připomínala rok 1970 a schůzi KSČ, bojovalo se s vnějším nepřítelem, který podle zneúžívá našich chyb, kolaboranty a samozřejmě s Putinem.
Vzduchem se nesla hesla „Rusko říše zla“ nebo „Rusáky nemá nikdo rád“ nikomu vůbec nevadilo, že si přednášející stěžují na pravý opak, tedy infiltraci agentů do populace a značnou podporu veřejnosti. Jeden dotaz, aby se mohl dostatečně zostudit, mohl vznést i přítomný „Putinův agent“ a provozovatel „nezákonného“ „proruského“ serveru. Vedoucí představitele „strany“ tentokrát doplnila roztomilá svazačka slovenské národnosti a kandidát na prezidenta a bývalý premiér p. Fišer, opravdu trapné.
Právě mladounká svazačka rezolutně za všechny odmítla návrh účastnit se diskuse s provozovateli „proruských“ serverů a Putinových agentů s poznámkou, že diskusí by se jejich existence legitimizovala a navíc, že oni diskuse nejsou schopni, že ona s tím má dostatek zkušeností.
Celkově musím říci, že setkání mě opravdu utvrdilo, že právě člověk je největší brzdou rozvoje a jeho charakter se nemění a že absolvovat takové setkání je opravdu náročné a vyčerpávající.
Žarko Jovanovič
Hej, Občané!, z.s.
www.hejobcane.cz
https://www.facebook.com/hejobcane/
https://www.facebook.com/groups/hejobcane