Domů » zpravodajství Hej, Občané!, z.s. » ze světa » Rusko » Stropnický a Armáda ČR na Ukrajině

Stropnický a Armáda ČR na Ukrajině

Úno 22, 2016
Publikoval:
1461 přečtení
Hodnocení uživatelů: 0.0 (0 hlasů)
Posílám
Stropnický a Armáda ČR na Ukrajině
ČR by mohla vyslat asi 100 vojáků do východních sil NATO. NATO se již dříve v reakci na ruský postup na Ukrajině rozhodlo posílit obranu svého východního křídla vytvořením nové síly velmi rychlé reakce o 5000 mužích.

.

.

 

Hej Občané!: Je neuvěřitelné, že Evropa, potažmo NATO, které není schopné bránit své hranice před neozbrojenými přistěhovalci, kteří se k nám valí po desetitisících bez kontroly, vystrkuje zbytečně zuby na Rusko, trapným prohlášením, navíc ještě neexistující silou, která i kdyby existovala, nemá nejmenší šanci útok na východní hranici ani pozastavit natož zadržet. Není vůbec žádný pochyb, že dnes je Evropa bezbranná a její osud je v rukou USA a Ruska v podstatě stejně jako tomu je už posledních víc než 70. let, dnes jen možná jen o něco více.
Rozum i srdce jednoznačně České Republice velí se do hašteření velmocí nezapojovat, hledět si svého a snažit se postavit na vlastní nohy, s maximální možnou mírou soběstačnosti a nezávislosti. Je smutnou pravdou, že svět respektuje a naslouchá jen síle a slabí mají jedinou možnost, držet hubu a krok.
Do této pozice jsme se nechali poslední roky vmanipulovat je čas s tím něco dělat.
Vyslání 100 vojáků je gesto, ne ale gesto solidarity a vzájemnosti, ale gesto spoluviny, podobně jako jsme byli donuceni „jen“ schválit bombardování Jugoslávie, tenkrát po nás ještě vojáky ani nechtěli.